مرجان اسماعیلی - با عدس میتوانیم غذاهای خوشمزهای برای این فصل از سال درست کنیم، مثلا عدسی که معمولا در روزهای سرد، صبحانهی خوشمزهای است.
عدسها را از چند ساعت قبل در آب خیس میکنیم تا راحتتر پخته شوند. سپس آنها را در قابلمه میریزیم و روی شعلهی ملایم به مدت نیم ساعت میپزیم.
پیش از آماده شدن عدسها، پیاز را خرد میکنیم و در ظرف جداگانه با روغن تفت میدهیم. نمک، فلفل و رب گوجه را به پیاز اضافه میکنیم. عدسها را امتحان میکنیم.
اگر پخته بودند، مواد را به آنها اضافه میکنیم تا با هم مزهدار شوند. پس از ۵ دقیقه، عدسی ما آماده است. میتوان این غذا را با نان برای صبحانه استفاده کرد.
از خواص مهم عدس اینکه برای کمخونی مفید است. پیش از پایان زمستان بهویژه این روزهای خاص عزاداری حضرت فاطمه(س)، این غذای مقوی را به عنوان نذری بپزید و امتحان کنید!
چی لازم داریم؟
عدس
یک پیمانه
آب
به اندازهی لازم
نمک و فلفل
به اندازه لازم
رب گوجه
یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی
یک عدد
پیاز
یک عدد